Fastelavn er mit navn

Fastelavn er mit navn

Fastelavn er mit navn

I dag har været en helt fantastisk dag i vores børnehaver. Vi har fejret fastelavn, og det var både dejligt at se de mange spændende udklædninger, men det var også rigtig dejligt at så mange forældre og bedsteforældre!

I de sidste par uger har vi lavet pynt, vi har malet fastelavnstønder, bagt fastelavnsboller og meget mere. Alle børn havde derfor også glædet sig til dagen, og det har været det eneste emne børnene har haft lyst til at snakke om de sidste par dage.

I begge huse nød vi de fastelavnsboller børnene selv har bagt i ugen op til festen. Så var der tøndeslagning, og selvom både HULK og Spiderman var mødt op, så var det ikke alle tønder der var lige nemme at få ned.

I dag havde vi også besøg af Rikke fra Kulturskolen, som hver uge kommer og synger med en gruppe børn i begge huse. I Regnbuen startede dagen med musik for mellemgruppen, men i Græshoppen blev til dans og musik for både børn og voksne.

Tak til personalet der endnu engang har ydet en kæmpe indsats og tusind tak til til forældre og bedsteforældre. Vi sætter stor pris på den flotte opbakning!

Børnene havde selv bagt fastelavnsboller. De var rigtig gode!

Det er skønt at få lov til at spise boller og drikke saftevand.

Vi sang “Fastelavn er mit navn” og “Kan du gætte hvem jeg er?”

Der skulle mange slag til før der gik hul på tønderne. Men vi klarede det!

Der blev holdt godt øje med tønderne undervejs.

Så lykkedes det, og tønder var selvfølgelig fyldt med lækkerier!

I Græshoppen bød Rikke fra Kulturskolen op til sang og dans.

Der findes næsten ikke noget større end at blive kronet som konge.

Om forfatteren

X